Hoe geef je effectief vorm aan samenwerking en co-creatie in jouw organisatie.

Hoe geef je effectief vorm aan samenwerking en co-creatie in jouw organisatie.

Met het kantelen van de organisatie waarin continu verbeteren de nieuwe norm is, krijgt samenwerking een andere vorm. Dat is keer op keer mijn ervaring. Verschillende inzichten worden dan als elkaar versterkend ervaren en tegenstellingen worden overbrugd. Het is co-creëren optima forma.

Vastgestelde prioriteiten worden nagestreefd door een heldere set kpi’s en energie focust op het realiseren van toegevoegde waarde voor de klant. Managers worden leiders en faciliteren de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Een weerbare en wendbare organisatie is het resultaat (resilient & agile).

Ik help organisaties door management en medewerkers gedurende een bepaalde periode te begeleiden. Het proces van continu verbeteren wordt geborgd in de bedrijfsvoering.

Wat vinden anderen?

Met aanstekelijk enthousiasme heeft Albert Jan veel energie ingebracht in ons veranderproces. Hij heeft draagvlak binnen ons team gecreëerd en onze manier van werken is blijvend aangepast naar een proces van continu verbeteren.

Rob Peijnenburg,
Managing director Partout dna

Albert Jan heb ik leren kennen als een adviseur die scherp analytisch is en met een helikopter view doelgericht is met zijn aanpak en strategie. In de communicatie heb ik hem ervaren als doortastend en zeer discreet.

Matthieu Kroon,
Eigenaar Klunder

Jouw aanpak is altijd vernieuwend, op maat en gericht om het beste uit mensen en teams te halen. Heel inspirerend.

Danielle Vaessen,
Business manager Rabobank

Organisaties die al boven zichzelf uitstijgen met hulp van Albert Jan.

Partout Count en cooper